Rekrytointipalvelut − oikeat osaajat nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti

Olemme erikoistuneet ennen kaikkea vähittäiskaupan rekrytointipalveluihin. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus vähittäiskaupan kentästä ja tunnemme hyvin sen palveluvaatimukset ja toiveet. Autamme sinua löytämään ratkaisun, joka sopii tilanteeseesi ja tavoitteisiisi.

Rekrytointi alkaa tarvekartoituksesta

Tiedämme, että menestys syntyy oikeista ihmisistä oikeissa paikoissa. Tämän vuoksi aloitamme rekrytointiprosessin aina perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä. Hoidamme puolestasi myös koko rekrytointiprosessin (hakemukset ja niiden julkaisu, esikarsinta, haastattelu, mahdolliset testit, analyysit, suosittelijoiden läpikäyminen ja ei-kiitos viestit) tai halutessasi vain joitain osia kuten haastattelut.

Soveltuvuustestit rekrytointipalvelujen osana

Huolehdimme rekrytoijan puolesta myös työnhakijoiden soveltuvuusarvioinnista. Soveltuvuusarviointi voi olla osa rekrytointia, osaamiskartoitusta tai johtamispotentiaalin tunnistamista. Arviointi antaa tietoa hakijan motivaatiosta, työpersoonasta sekä kehittymispotentiaalista. Tietojen avulla voimme tarjota rekrytoijalle työntekijäksi henkilöä, joka vastaa tehtävän ja organisaation vaatimuksia kompetenssin, motivaation ja soveltuvuuden osalta. Pystymme auttamaan myös suurimpien sesonkien massarekrytoinneissa kuten kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa hyödyntäen ryhmähaastatteluja.

Anna meidän huolehtia rekrytoinneistasi, niin säästät aikaa ja resursseja, ja pystyt keskittymään täysipainoisesti omaan päätyöhösi − näin tuotat organisaatiollesi eniten lisäarvoa. Ota yhteyttä ja kysy lisää rekrytointipalveluistamme.

 

Kiinteistökehitys

Vahva kokemus sekä pienistä että suurista kiinteistökehityshankkeista tekee meistä luotettavan asiantuntijan.

Lue lisää

Tietoa meistä

Tutustu asiantunteviin konsultteihimme ja ota yhteyttä. Me autamme sinua menestymään!

Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Palvelemme joustavasti ja tuloksellisesti kaikenlaisissa rekrytointihankkeissa. Olemme erikoistuneet vähittäiskaupan alalle.

Lue lisää