RD Finland Oy Ab − vähittäiskaupan ja kiinteistöjen kehittämistä

RD Finland Oy Ab:n taustalla on vahva kokemus vähittäiskaupan ja kiinteistöjen kaupallisesta kehittämisestä. Olemme pieni ja ketterä konsultointitoimisto, jonka palvelu on henkilökohtaista ja kustannustehokasta. Yhteistyökumppaneidensa kanssa RD Finland ja RD Finland Group pystyy toteuttamaan vaativiakin kehityshankkeita aina hankesuunnittelusta ja markkina-analyyseistä rakennuttamiseen asti.

RD Finland perustajalla Pertti Vikkulalla on 16 vuoden kokemus kauppakeskusjohtamisesta ja kauppakeskusten kehittämisestä sekä laajennushankkeista ja yhteensä lähes 30 vuoden kokemus eri tyyppisten tilojen vuokrauksesta ja kaupallisten projektien johtamisesta.

RD Finlandilla on sekä ulkomaisia että kotimaisia toimeksiantajia. RD Finland konsultoi Suomeen tulevia ja ulkomaille hakeutuvia vähittäiskaupan toimijoita kaupallisissa analyyseissä, konseptisuunnittelussa, liikepaikkojen valinnoissa ja rakennuttamisessa.

RD Finland konsultoi myös rekrytoinnissa ja avainhenkilöiden etsimisessä.

 

Kiinteistökehitys

Vahva kokemus sekä pienistä että suurista kiinteistökehityshankkeista tekee meistä luotettavan asiantuntijan.

Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Palvelemme joustavasti ja tuloksellisesti kaikenlaisissa rekrytointihankkeissa. Olemme erikoistuneet vähittäiskaupan alalle.

Lue lisää

Tietoa meistä

Tutustu asiantunteviin konsultteihimme ja ota yhteyttä. Me autamme sinua menestymään!

Lue lisää